Emanet 11. bölüm izle

Emanet 11. bölüm izle
Yaman ve Seher'in Yusuf için verdiği mücadelede bir akşam daha geride kaldı. Emanet 11. bölüm izle seçenekleri haberimizde.

Kanal 7'de bu akşam 11. bölümü sona eren Emanet'i binlerce kişi araştırmaya başladı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler birçok alternatife sahip. Bunları sıraladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz. Emanet 11. bölüm Dailymotion, Youtube, Kanal 7 ve izle7.com izleme seçenekleri aşağıda yer almaktadır.


Emanet 11. bölüm Youtube izle

Dizinin en çok takipçisinin bulunduğu platformlardan biri Youtube'dur. Video platformunda yeni bölümler sona erdiğinde hem dizi hem de Kanal 7'nin kanalından izleyebilirsiniz.


Emanet 11. bölüm Dailymotion izle

Kanal 7'nin en çok tercih ettiği video sitelerinden bir tanesi de Dailymotion'dur. Hem fragmanlar hem full bölüler hem de bazı kesitler burada yayınlanmaktadır.

emanet 12. bölüm izle


Emanet 11. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'nin resmi sitesi kanal7.com ve video sitesi izle7.com üzerinde Emanet'i tıkladığınız takdirde yeni bölümleri tek parça olarak seyredebilirsiniz.

 

emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.