Emanet 19. bölüm fragmanı izle - 1 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Emanet 19. bölüm fragmanı izle - 1 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet'te bir akşam daha geride kaldı. Akşam saatlerinde yine binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda neler yaşanacağı ise merak konusu. Yaman ve Seher arasındaki Yusuf savaşı nefes kesecek. Emanet 19. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlamasına rağmen elde ettiği izlenme oranları ile her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşan Emanet, son bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yusuf için savaşan amcası Yaman ve teyzesi Seher'in mücadelesi artık aşka doğru evrilmeye başladı. Yaman, kendisiyle ilgilenmesinden etkilendiği Seher'i aklından çıkaramaz ve kıskanır. Selim ile konuşmasına tanıklık eder. Aklına onunla aşk yaşadığı gelir. Emanet 19. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.


Emanet dizisi 18. bölümde neler oldu?

Kanal 7'de yayınlanan Emanet'in yeni bölümü geride kaldı. 30 Eylül Çarşamba günü yayınlanan 18. bölümde İkbal, Adalet'in Seher'e verdiği elbiseyi yırtarak onu  zor durumda bırakmak ister. Seher bu arada odaya girer ancak İkbal kuru temizlemeye verme bahanesi ile durumdan sıyrılır.Bu arada Zuhal'i de doğum gününe hazırlamaktadır. Tüm amacı onu Yaman ile evlendirip sahip olunan para ve lüksü ele geçirmektir. Ali'nin evinde ise gündem yine Kiraz'dır. Begüm, Kiraz'ı sorgulamaya başlar. Bu durum Ali'nin hoşuna gitmez. Çünkü onu sakladığının öğrenilmesini istemez.


 

Emanet 19. bölüm özeti

İkbal Seher’den kurtulmak için ona bir tuzak kurar. İkbal’in tuzağına düşen Seher ve Yaman’ı neler bekliyor?  Seher ve Selim’i lokantada gören Yaman’ın tepkisi ne olacaktır? İkbal’in planı adım adım işlemektedir. Begüm, Kiraz’ın gerçekten kim olduğunu öğrenmeye çok yakındır. Kiraz ise Ali’nin tüm uyarılarına rağmen başını yine belaya sokmayı başarır.


emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.