En Hamarat Benim 10 Kasım Çarşamba puanları | Hatice Kahveci kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 10 Kasım Çarşamba puanları | Hatice Kahveci kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Hafta başından bu yana yaşananların ardından bugün Hatice Kahveci performansıyla 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Zorlu maratonun üçüncü bölümünde Hatice Kahveci kolları sıvayacak. 28 yaşındaki beden eğitimi öğretmeninin performansı merak konusu. Peki, Hatice Kahveci kaç puan aldı? En Hamarat Benim 10 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı En Hamarat Benim'de yeni haftanın üçüncü günü ekranlara geliyor. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 13'üncü haftanın üçüncü bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Hatice Kahveci yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Hatice Kahveci kaç puan aldı? En Hamarat Benim 10 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Hatice'nin menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Gülcihan Hanım hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Sebebi ise hazırladığı kışlık yemekliklerdi. Turşulardan salçalara kadar dolabı dopdoluydu ve sunucu Kadir bunu takdir etti. Tecrübeli isim fragmanda da oldukça dikkat çekmeyi başardı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim gülcihan ildem


 

En Hamarat Benim Gülcihan kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Hatice'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.