En Hamarat Benim Feyzanur Eyüpreisoğlu kimdir? Instagram hesabı var mı

En Hamarat Benim Feyzanur Eyüpreisoğlu kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni sezon başlıyor. Birbirinden iddialı beş ismin yarışacağı program Karadeniz'de ilk haftasıyla ekranlardaki yerini alacak. Yarışmacılar da merak konusu ve Feyzanur da onlardan biri. Peki, En Hamarat Benim Feyzanur Eyüpreisoğlu kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni sezon başiıyor. Ekranlarda fırtına gibi esen program birçok yapımdan önce izleyicilerle buluşacak ve yeni ödülleriyle de sizleri daha da fazla televizyon başına kilitleyecekl. 15 bin lira olan ödül 20 bin liraya yükseltildi. Yarım ve çeyrek altının yanı sıra sürpriz hediyeler de var. İlk hafta yarışacak isimler merak konusu ve Feyzanur da onlardan biri. Peki, En Hamarat Benim Feyzanur kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Feyzanur Eyüpreisoğlu kimdir?

Ekranlara 226. bölüm yarışmacısı olarak çıkacak Feyzanur'un Rizeli olduğu tahmin ediliyor. Çünkü fragmanda tulum çalındı, Kadir Ezildi elinde pepeçura ile sokaklardaydı ve kano yapıldı. Bunların tamamı Rize'ye yönelik bilgiler verme konusunda oldukça yeterli. Ancak çekimlerin burada yapılıyor olmasından da kaynaklanabilir. Genç yarışmacının performansı şimdiden herkesi sabırsızlandırıyor. 26 yaşında. Ev hanımı. 3 yıllık evli. 1.5 yaşında çocuğu var. Aşçılık mezunu.

en hamarat benim feyzanur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.