En Hamarat Benim Güllü Kamuray kimdir?

En Hamarat Benim Güllü Kamuray kimdir?
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 37'inci haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi gününde sergileyeceği performanslarıyla birincinin belirleneceği zorlu maratonda hünerlerini ortaya koyacak ilk isim belli oldu. Buna göre Güllü Hanım önce temizlik ardından da yemek konusunda rakiplerini geride bırakacak puanları almak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Güllü kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 37'inci haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi gününde sergileyeceği performanslarıyla birincinin belirleneceği zorlu maratonda hünerlerini ortaya koyacak ilk isim belli oldu. Buna göre Güllü Hanım önce temizlik ardından da yemek konusunda rakiplerini geride bırakacak puanları almak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Güllü Kamuray kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Güllü kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak En Hamarat Benim'in yeni haftasındaki ilk yarışmacı olan Güllü yayınlanan fragmanda dahi adından söz ettirmeyi başardı. Deneyimli yarışmacının banyosu başta olmak üzere temizliği ile tam not alması beklentileri artırdı. Kadir Ezildi de 'Tüm Türkiye'nin önünde banyosu alkışlanan ilk kişi sensin' diyerek temizliğin hakkını teslim etti. Güllü Hanım 45 senedir en iyi şekilde gerçekleştirdiği ev işlerini bundan sonra da devam ettireceğini söyledi.


kadir ezildi en hamarat benim güllü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.