En Hamarat Benim yarışmacısı Züleyha Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim yarışmacısı Züleyha Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli
En Hamarat Benim yarışmacısı Züleyha Yıldırım hakkında bugün çok sayıda kişi internette araştırma gerçekleştiriyor. 15 bin lirayı kazanmak isteyen Yıldırım ile ilgili olarak birçok kişi fikir sahibi olmak amacında. Peki, En Hamarat Benim yarışmacısı Züleyha Yıldırım kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detayalr haberimizde.

Birbirinden iddialı 5 yarışmacının performansları ile 15 bin lira kazanmak adına verdikleri En Hamarat Benim'de yeni bir gün dhaa ekranlardaki yerini alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli konukların katılımı ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen popüler yarışmada tek dökecek iisim belli oldu. Buna göre Züleyha Yıldırım kendisine verilen sürede önce temizliğini sonra da yemeklerini yapacak. Peki, En Hamarat Benim Züleyha kimdir? Kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



 

En Hamarat Benim Züleyha kimdir?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak performansını sergileyecek olan Züleyha Yıldırım 36 yaşında. Ev hanımı. 3 çocuk annesi. Aslen Samsunlu. Haftanın 3 günü derin temizlik yapıyor ve bu sebeple evi fazla kirlenmiyor. Hamarat olmama gibi bir şansı bulunmadığını dile getien genç yarışmacı ödülü kazanarak evine dönmek istiyor.


En Hamarat Benim Züleyha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.