Esra Erol'da Dilara Köksal kimdir? Babası İbrahim Kara onu arıyor

Esra Erol'da Dilara Köksal kimdir? Babası İbrahim Kara onu arıyor
ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni haftasına başladı. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı yapımda yaşanılacaklar da merak konusuydu ve başarılı sunucu Esra Erol da ilk konuğunu ağırladı. Haftanın ilk ismi olarak stüdyoya gelen isim İbrahim Kara oldu ve kızını aradığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Dilara Köksal kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonları televizyon başına kilitleyen Esra Erol'da yepeyni bir haftasına daha merhaba dedi. İlgi çekici dosyaları, Türkiye gündemine oturan olayları ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Esra Erol yine akşam saatlerine kadar ATV'deki yerini alacak. Her anı yeni gelişmelere gebe programda yaşanılacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor. Yine kayıpların bulunması, cinayetlerin önüne geçilebilmesi adına çalışılacak. Günün ve haftanın ilk konuğu ise İbrahim Kara olarak açıklandı ve kendisi kızını arıyor. Peki, Esra Erol'da Dilara Köksal kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Esra Erol'da Dilara Köksal kimdir?

Babası İbrahim Köksal'ın aradığı genç kadın 30 yaşında. Evli ve 3 çocuk annesi. Konya'da yaşıyor. 10 Eylül'den bu yana kendisinden haber alınamıyor. Eşi Umut Bey ile müstakil evlerinde oturan Köksal, pazardan döndükten sonra kendisine "Ben sana layık değilim" mesajı gönderiyor. Umut ise kayınvalidesini arayıp Dilara'nın nerede olduğunu soruyor. Akrabalarının eve baktığı Dilara'yı sırt çantası ile birlikte görenler olduğu anlatıldı. Dilara Hanım daha önce bunalım sebebiyle başka bir arkadaşıyla kaldı. Ama ilk defa kaçtı. Savcılığa ve emniyete başvuru yapıldı ancak sonuç alınamadı. Reşit kız olduğundan dolayı işlem yapılamadığı dile getirildi.


Esra Erol'da Dilara Köksal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.