Esra Erol'da Meral ve Tolga Bektaşoğlu ile Rabia Yılmaz kimdir?

Esra Erol'da Meral ve Tolga Bektaşoğlu ile Rabia Yılmaz kimdir?
 DAMGA Editörü
ATV'de yayınlanan Esra Erol'da, bugün de seyircilerin karşısına çıktı. İlk konuk ise Meral Bektaşoğlu oldu ve kocasının doğum günü hastanede biri ile tanıştığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Meral Bektaşoğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Esra Erol'da yeni bir günde daha seyircisiyle buluştu. Başarılı sunucu Esra Erol, günün ilk konuğu olarak Meral'i stüdyoda ağırladı ve derdini dinleyerek yardım eli uzattı. Doğum yaptığı gün eşinin hastanede tanıştığı bir kadınla ayrı eve çıktığını anlatan genç kadın, milyonların karşısında derdine çare istedi. Peki, Esra Erol'da Meral Bektaşoğlu kimdir? Detaylar haberimizde.

Esra Erol'da Meral Bektaşoğlu kimdir?

Bugünün ilk konuğu olan Meral Bektaşoğlu 3 çocuk annesi. 8-9 yıldır evli. Eşi, Rabia Yılmaz ile tanıştıktan sonra onunla ayrı evde yaşamaya başladı. Rabia'nın yuvasını yıktığını öne sürdü. İlk çocuklarının doğumunda tanıştığı kadını bırakmayan Tolga Bektaşoğlu hakkında birçok iddia ortaya attı ve yaşadıklarını anlattı.

Rabia'nın 23-24 yaşında olduğu ve eşinin kendisine arkadaş olarak tanıştırdığını söyledi.

82374892398474398.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.