Doğan Kabak’ın eşi kimdir? Halime Yeşilyurt Kabak kim, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?

Doğan Kabak’ın eşi kimdir? Halime Yeşilyurt Kabak kim, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?
Çektiği araba videoları ile geniş kitlelerce tanınan Doğan Kabak’ın özel hayatı da merak konusu oluyor. Kabak'ın yeni doğum yapan eşi Halime Kabak da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Arabalarla ilgili içerikleri ile tanınan ve ünlülerle çektiği videolarla geniş kitlelere ulaşan Doğan Kabak şu günlerde babalık heyecanı yaşıyor. Kabak’ın eşi Halime Yeşilyurt Kabak bir bebek dünyaya getirdi. Doğan Kabak’ın baba olduğunu öğrenen internet kullanıcıları ise ünlü ismin eşinin kim olduğunu da araştırmaya başladı. Peki Doğan Kabak’ın eşi kim, kaç çocuğu var, nereli, Instagram hesabı var mı? İşte tüm yanıtlar…

Doğan Kabak’ın eşi kim?

Youtube platformunda milyonlarca takipçisi bulunan Doğan Kabak’ın eşinin ismi Halime Yeşilyurt Kabak. Geçtiğimiz günlerde anne olan Halime Yeşilyurt Kabak, iki senedir Doğan Kabak ile evli. Kabak çifti geçtiğimiz gün bir erkek bebek sahibi oldu. Doğan Kabak, hastaneden çektiği videoları ve kendilerini ziyaret gelen ünlü isimleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Doğan Kabak’ın eşi Halime Yeşilyurt Kabak’ın Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Doğan Kabak’ın eşi Halime Yeşilyurt Kabak’ı Instagram’da 15 bine yakın kişi takip ediyor. Kabak platformda @haliminie kullanıcı ismi ile yer alıyor. Halime Kabak, sayfasında sahibi olduğu Kiwano Concept markasına ait paylaşımlar da yapıyor.

h2.png

h3.png

h.png

h1.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.