Balküpü isimli Eliz Mila Sözen kimdir?

Balküpü isimli Eliz Mila Sözen kimdir?
 DAMGA Editörü
Sosyal medyada adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran Mehmet Ali Çatal'ın videolarında yer alan Balküpü isimli Eliz Mila Sözen, herkesin sevgilisi olmayı başardı. Peki, Balküpü Eliz Mila Sözen kimdir? Detaylar burada.

Buluşma videolarıyla milyonlara ulaşan ve fenomen haline gelen Mehmet Ali Çatal'ın ünü gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından duyuluyor. Çatal'ın Eliz Mila da binlerce kişinin takip ettiği bir isim. Güzelliği, sempatikliği ve yanaklarıyla herkesin ilgi odağı haline geldi. Hakkındaki bilgiler ve ebeveynleri merak edilerek araştırılıyor. Peki, Mehmet Ali Çatal'ın yeğeni Balküpü Eliz Mila Sözen kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Balküpü isimli Eliz Mila Sözen kimdir?

Mehmet Ali Çatal'ın buluşma videolarında yer verdiği ve hareketleri ile büyük sempati toplayan Balküpü'nün gerçek adı Eliz Mila Sözen'dir. Annesinin adı Gizem, babasının adı ise Mehmet'tir. Buluşma videoları sayesinde milyonlarca kişinin tanıdığı Balküpü, 3 yaşında. Mehmet Ali Çatal’ın orijinal serisi sayesinde pek çok markanın reklamında oynadı.

image-4606502.jpg

image-1314602.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum