EXXEN Konuşanlar 42. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 42. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 42. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 42. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü 19 Kasım 2021 Cuma günü EXXEN'deki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu, şakaları, kontraları ve katılımcıların komik anılarıyla adından söz ettirmeyi sürdüren yapım yine milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edilecek. Fragman ve shot bölümüyle beklentileri daha da yukarı çeken talk showu izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 42. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yor

Youtube'da yakaladığı başarı sonrasında milyonlarca kişiyi ekran başına kilitlemeyi sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlanıyor. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'yı izlemek için Grand Pera'ya gelenlerin de katılımları ile komedi dozajının tavan yaptığı gösteri bu hafta da ilgiyle seyredilecek. Sahneye çıkan isimlerin anıları ve verdiği cevaplarla salondakiler yine gülmekten kırılacak. Son bölüm herkesi oldukça fazla güldürmültü. Bugünden itibaren yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar'ı kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 42. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 42. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan üniversiteye bırakıldığnda uzun süre ağladığını, sonrasında ise girdiği duştan çıkınca sensör yandığını söyledi. Organik ürünler satan konuşan ise açıklaması ile herkesi güldürdü. Ürünlerinin sadece yüzde 40'lık oranın organik olduğunu ifade etti. Bir konuşan da "Evlenmeden önce sorulması gereken soru" sorusuna "Benimle evlenir misin?" cevabını verdi.

Konuşanlar 2. sezon 41. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.