Eyüpspor Erzurumspor maçı Bein Sports 2 canlı izle

Eyüpspor Erzurumspor maçı Bein Sports 2 canlı izle
3 Nisan 2023 Pazartesi günü oynanacak TFF 1. Lig karşılaşması Eyüpspor Erzurumspor maçı Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri ile karşınızdayız.

BURAK ZİHNİ - TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken bir anda tepe taklak olan Eyüpspor, yeni sayfa açmak adına bugün evinder Erzurumspor'u ağırlıyor. Son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmasının ardından bugün 3 puandan başka bir şey düşünmeyen ev sahibine karşı Doğu Anadolu ekibi ise tehlikeli rüya görmemek adına kazanmak zorunda. 25 puanları var ve Gençlerbirliği ise 21 puanda. Kıran kırana geçmesi beklenen mücadeleyi izlemek isteyenler de sorgulamalarda bulunuyor. Eyüpspor Erzurumspor maçı Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


 

Eyüpspor Erzurumspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün TFF 1. Lig'de oynanacak Eyüpspor Erzurumspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Eyüp Stadı'nda Direnç Tosunoğlu'nun yöneteceği mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.


 

Eyüpspor Erzurumspor maçı Bein Sports 2 canlı izle

beIN SPORTS 2 Kanalı 11180 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H-Yatay'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. beIN SPORTS 2 kanalı SD olarak yayın yapmaktadır. Kanal SPOR kategorisinde bulunmaktadır ve Televizyon kanalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.