Fatih Altaylı'nın kalemi ne marka? Kalemlerinde dua var mı?

Fatih Altaylı'nın kalemi ne marka? Kalemlerinde dua var mı?
Ünlü gazeteci ve son dönemin Youtuber'ı Fatih Altaylı, kendisine yöneltilen kalem soruları hakkında cevap verdi. Peki, Fatih Altaylı'nın kalemi ne marka? Kalemlerinde dua var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Birbirinden önemli gündem konularını değerlendirdiği videolarıyla Youtube'u sallayan Fatih Altaylı, kısa sürede 1 milyona yakın aboneye sahip oldu. Başarılı gazeteci hemen hemen her gün saat 07.00 sıralarında bir video yayınlıyor. İzleyicilerin giderek ısındığı ve daha da ilgi gösterdiği Altaylı'nın kalemi de olay haline geldi. Birçok seyirci üzerinde dua olup olmadığını araştırarak internette sorguluyordu. Kendisi de bu sorulara yanıt verdi. Peki, Fatih Altaylı'nın kalemi ne marka? Kalemlerinde dua var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Fatih Altaylı'nın kalemi ne marka? Kalemlerinde dua var mı?

Bu konu hakkında çok fazla mesaj aldıklarını dile getiren Fatih Altaylı, kalemleri için şu ifadeleri kullandı; "Üzerinde dua yok. Malezyalı bir grafikerin yazdığı şiir var. Diğer kalemlerimde de yok. Olması da bence doğru değil. Düşüyor, kalkıyor, yere atıyorsunuz. Doğru değil. Eğer inanıyorsanız yanlış bir şey. Çok inandığımdan değil ama böyle bir şeye gerek görmedim. Kalemlerim tek marka değil. Bu Karandaş. Ama başka markalar da var. Eskiden biriktiriyordum ama o kadar çalınıyor ki insanın bir noktadan sonra canı yanıyor. Pek çok dolma kalemim var."

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.