Gelin Evi 18 Mayıs Çarşamba puanları Sahra kaç puan aldı?

Gelin Evi 18 Mayıs Çarşamba puanları Sahra kaç puan aldı?
SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde haftanın üçüncü günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Nur ve Yasemin'in ardından sıra bugün Sahra'ya geldi. Güzel yarışmacı kendi evinde ağırlayacağı rakipleri bölüm sonunda kendisini puanlayacak. Beklentiler büyük ve hedefi de 10 çeyrek altını kazanmak. Peki, Sahra Herdili kaç puan aldı? Gelin Evi 18 Mayıs Çarşamba puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yeni haftanın üçüncü günü ekranlara geliyor. Yayın hayatında 900 bölüme doğru giden başarılı yapımda yarışacak yeni isim de belli oldu. Buna göre fragmanda yer alan görüntülerde oldukça çetin bir rakip olarak gözüken Sahra Herdili kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Sahra kaç puan aldı? Gelin Evi 18 Mayıs Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Kendimi ormanda gibi hissediyorum

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Sahra'nın günü oldukça zorlu geçecek. Yasemin'in eleştirileri karşısında sinirlenen güzel yarışmacı tepki gösterdi. Leyla ise 'Kendimi ormanda gibi hissediyorum' diyerek yeşilliklerin fazlalık olduğunu dile getirdi. Aslı Hünel de tartışmalardan nasibini aldı. Başarılı sunucu derdini anlatamadığından yakındı. Hepsi ve daha fazlası SHOW TV'de olacak.

gelin evi sahra


 

Yasemin kaç puan aldı?

Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Sahra'yı Nur, Sahra, Dilek, Yasemin ve Leyla değerlendirmeleri ve eleştirileriyle günün nasıl biteceğini belirleyecek. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Sahra'nın aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Gelin Evi Sahra kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Sahra 32 yaşında. Aslen Malatyalı. Bir çocuk annesi. Mali müşavirlik yapmakla birlikte sosyal medya hesabında annelik, influecerlık ve dekorasyon hakkında deneyimlerini aktarıyor. DIY (Do it yourself, kendin yap) videolarıyla da hayatı kolaylaştırabilecek fikirleri takipçilerine yansıtıyor. Instagram hesabı @sahraherdili'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.