Gelin Evi Best Of Zeynep kimdir? Zeynep Varoğlu Instagram hesabı

Gelin Evi Best Of Zeynep kimdir? Zeynep Varoğlu Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Best of etabıyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda bugünden itibaren Zeynep Varoğlu altın mücadelesi verecek isimler arasında yer alıyor. Peki, Gelin Evi Best Of Zeynep kimdir? Zeynep Varoğlu Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Zeynep Varoğlu oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Merve kimdir? Zeynep Varoğlu Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

Gelin Evi Zeynep Varoğlu kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyecek olan Zeynep Varoğlu 46 yaşında. Aslen Sakarya Adapazarlı. 26 yıllık evli. Ağ pazarlama işi ile uğraşıyor. Daha önce 779. bölümde haftanın son gününde yarışarak birinciliği Damla ile paylaşıp 5 altını evine götürdü. Instagram hesabı @zeynepvaroglubayanmusmutlu'dur.


zeynep varoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.