Gelin Evi Nazlı Karagöz kaç puan aldı? Gelin Evi 14 Haziran Salı puanları

Gelin Evi Nazlı Karagöz kaç puan aldı? Gelin Evi 14 Haziran Salı puanları
SHOW TV ekranlarında yer alan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu programda dün Sevilay Orak İmamoğlu yarışmıştı. Bugün ise sırada Nazlı Karagöz var. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede evinde rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırlayacak. Peki, Gelin Evi Nazlı Karagöz kaç puan aldı? Gelin Evi 14 Haziran Salı puanları haberimizde.

Bu hafta Karadeniz'de ekranlarınıza konuk olacak Gelin Evi'nde zorlu mücadele devam ediyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu yarışta kolları sıvayacak beş yarışmacının cuma günü 10 çeyrek altını kazanabilmek adına verecekleri mücadele nefes kesecek. Beş günlük maratonu başlatacak isim ise Nazlı Karagöz olarak belirlendi. Kendisinden de beklentiler büyük. Peki, 14 Haziran Gelin Evi Nazlı Karagöz kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.


 

Gelin Evi Nazlı Karagöz kimdir?

14 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak 881. bölümden itibaren ekranlarda yer alacağı açıklanan Nazlı Karagöz 20 yaşında. Aslen Giresunlu. Henüz 1 aylık evli. Çocuk gelişim bölümünden mezun oldu. 3 yıl çalıştıktan sonra şu anda ev hanımı. Instagram hesabı @nazlikaragoz_'dür.

gelin evi nazlı karagöz


 

Gelin Evi Ayşegül kaç puan aldı?

Bugün kendi evinde rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırlayacak olan Nazlı Karagöz zor zamanlar geçirecek. Özellikle Sevilay Orak İmamoğlu'nun eleştirileri bunda çok etkili olacak gibi gözüküyor. Gün sonunda puanlarını alacak güzel yarışmacının haftayı nasıl tamamlayacağı da merak konusu. Günün puanları haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.