Gelin Evi Özge kaç puan aldı? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları

Gelin Evi Özge kaç puan aldı? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları
SHOW TV'de yayınlanan ve Joker Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Gelin Evi'nde yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın dördüncü bölümünde Babasultan'a gidecek olan yarışmacılar ve Aslı Hünel, Özge Erel'in evinde ağırlanacak. Hafta başından bu yana iddialı tavırlarıyla dikkat çeken Erel'in alacağı puanlar yarınki final etabı için hayati önem taşıyor. Peki, Gelin Evi Özge kaç puan aldı? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Haftanın beş günü yayınlanan bölümleri ile gelinlerin evlerini sergilediği, çeyizlerinden ev eşyalarına kadar değerlendirildiği ve puanların verildiği Gelin Evi'nde heyecan sürüyor. Pazartesiden bu yana devam eden amansız yarışta bugün evini rakipleri ve Aslı Hünel'e açacak isim Özge olarak belirlendi. Güzel yarışmacı Babasultan'daki evinde ağırlayacağı misafirlerinden elde edeceği puanlarla yarın 10 çeyrek altın kaznamak ve all star etabına damga vurmak istiyor ancak işi hiç de kolay değil. Çünkü değerlendirmeler acımasız, eleştiriler çok sivri. Peki, Gelin Evi Özge kaç puan aldı? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.


"Sen kim oluyorsun?"

Bugün 868. bölümü ile yayınlanack olan Gelin Evi'nin fragmanı paylaşıldı. Gelinler arasındaki tartışmalar yine eksik olmayacak. Özellikle iki Trabzonlu gelin Aleyna ve Kübra'nın birbirlerine karşı sert sözleri güne damga vuracak. Aleyna'nın odadan çıkartmak istediği Kübra; "Sen kim oluyorsun da beni kovuyorsun?" diyerek çıkıştı. Ardından da "Ben burada kalmak istemiyorum" sözleriyle odayı terk etti. Bir ara yatakta da tansiyonuna bakıldı. Özge'nin evine de diğer günlerde olduğu gibi eleştiri yağdı. Hepsi ve daha fazlası SHOW TV'de.


Gelin Evi All Star Özge


 

Gelin Evi All Star Özge kimdir?

Bu hafta adını birincilik koltuğuna yazdırmak ve 10 çeyrek altını alarak evine dönmek isteyen Özge Erel 20 Kasım 1993 tarihinde doğdu. 28 yaşında. Güzellik salonu sahibi olan güzel yarışmacı, bay ve bayan üzerine hizmet veriyor. Aslen Bursa Babasultanlı. Güzellik uzmanlığı üzerine okudu ve aynı branşta çok sayıda eğitime katılıyor. İnsanları güzelleştirmeyi, onları moral anlamında da yukarı çekmeyi çok seviyor. Anaddolu insanı olduğunu zorlu günler geçirmesine rağmen bugünlere gelmesiyle açıklayan Erel, 2 çocuk annesi. Eşinin ise en güzel tesadüfü olduğuna inanıyor. Instagram hesabı @ozgeguneyerel'dir.


 

Özge kaç puan aldı?

Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Özge'yi Duygu, Aleyna, Seda ve Kübra değerlendirecek. Yorumlarıyla günün nasıl biteceğini belirleyecekler. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Özge'nin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.