Gelinim Mutfakta 14 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 14 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetinde gelinen noktada artık herkesin hedefi birincilik ve altın bilezikleri kazanmak. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sona eriyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonda bugün son kez mutfaklarına girecek olan gelinleri kayınvalideleri ve Nursel Ergin puanlayacak. Ardından da sıralamalar açıklanacak. Kendilerine güvenen takımlar arasındaki bu rekabette herkes birinciliğe ulaşarak beş altın bileziği kazanmayı hedefliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta 14 Ocak Cuma puanları haberimizde yer alıyor.



Dilek potadan çıkabilecek mi?

Dün yayınlanan son bölümde kıran kırana bir mücadele ortaya konmuştu. Ancak alınan puanlarda Damla geride kaldı. Sadece 8 puan toplayabilen genç yarışmacıya rağmen pazartesiden beri kötü performans gösteren Dilek potadaki yerini aldı. Bu ana kadarki durumunu tersine çevirmeyi başaramayan güzel yarışmacının bugün hazırlayacağı tatlının kendisini kurtarıp kurtarmayacağı merak konusu.



 

GELİNİM MUTFAKTA 14 OCAK 2022 CUMA PUAN DURUMU

Yarışmanın son gününde hazırlanacak tatlı ile birlikte hafta tamamlanacak. Yarışmacılar arasından biri beş altın bilezik sevinci yaşarken diğeri ise programdan ayrılmanın üzüntüsüyle veda edecek. Dünkü bölümde 18 puan alan Miyase toplamda 63'e yükseldi ve hem çeyrek altını yakasına taktı hem de son güne ilk sırada girdi. Yeşim zirve iddiasını sürdürürken aldığı 16 puanla ikinci oldu. 63 puanı bulunan Miyase'nin 1 puan gerisinde 60 puanla takibi sürdüren Damla eğer iyi bir performans ortaya koyabilseydi liderlik alabilirdi. Yeşim ise 59 puanda. Dilek'in toplam puanı 45. 

Damla Saçıkara: 60
Yeşim Çalışkan Öksüz: 59
Miyase Türkel: 63
Dilek Kes: 45


 

14 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU? KİM ELENDİ?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.