Gelinim Mutfakta 24 Eylül Perşembe birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 24 Eylül Perşembe birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü gününde heyecan devam ediyor. Gelinlerin ve kayınvalidelerin puan savaşında yine izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Her anı eğlence dolu bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Gözler de gün sonunda. Yani puanlarda. Gelinim Mutfakta 24 Eylül Perşembe birincisi kim? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta'ın 539. bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabetinde final öncesindeki son gündeyiz. artık puan sıralamasına da bir şekil verilecek ve son güne girilecek. Alınacak her puan altın değerinde. Çünkü hem gün sonunda çeyrek altını hem de hafta bitimindeki beş altın bileziği kazandıracak isimleri değiştirebilir. Gelinim Mutfakta 24 Eylül Perşembe birincisi kim? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Günün yemeği etli pay

Yarışmanın dün yayınlanan son bölümünde gelinler tavuklu ve sebzeli noodle yapmıştı. Kendilerinden istenen sürede mutfağa giren ve ocaklarının altını açan dört gelimn verdikleri mücadlele ile de puanlarını almıştı. Bugün de sırada etli payda. Kayınvalidelere kendilerini beğendirmek isteyen gelinlerin işi bir hayli zır. Verilen malzemeler ve tarifler ışığında gelinlerin performansı da merak konusu. Etli pay tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip hafta içerisinde moralli bir şekilde istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dünün puan durumu şu şekildeydi;
*************************
İlayda : 19 + 9 = 28
Zeynep : 21 + 22 = 43
Ayşe : 11 + 19 = 30
Sinem : 13 + 13 = 26
*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.