Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı günün en çok aranan konuları arasında yer alıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetinde hangisinin galip geleceği ve çeyrek altını takacağı merak konusu. Gözler gün sonunda oluşacak sıralamaya çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Türkiye'nin en uzun süren yarışmalarından biri olarak Kanal D'deki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da 852. bölüm heyecanı yaşanıyor. Dört takımın amansız yarışında birbirlerine üstünlük çabası kurabilmek adına çıktığı stüdyoda bugün kabak beğendili tavuk pirzola hazırlanacak. Ardından da Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlarını vererek günü kaderini belirleyecek. Herkesin hedefi birinciliği kazanarak çeyrek altını yakasına takmak ve beş bileziğe bir adım daha yaklaşmak. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

GELİNİM MUTFAKTA 25 OCAK 2022 SALI PUAN DURUMU

Dün yayınlanan yeni haftanın ilk gününde Miyase rakiplerini geride bırakmayı başardı ve birinci oldu. 19 puan toplayan güzel yarışmacıyı 17 puanla Yeşim ve 14 puanla Damla takip etti. Yarışmaya dün yeniden katılan Dilara ise beklenen başlangıcı yapamadı ve sadece 8 puan toplayarak son sırada yer aldı.

Dilara Aydoğan: 
Yeşim Çalışkan Öksüz: 
Miyase Türkel: 
Damla Saçıkara:


 

25 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.