Gelinim Mutfakta 27 Şubat Salı puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 27 Şubat Salı puanları! Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabet yine nefes kesecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? İşte detaylar...

Nursel Ergin'in sunumuyla milyonların karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört takımın birincilik için yarışıp adını zirveye yazdırmaya çalıştığı programda bugün de çiğ köfte hazırlanarak puanlar alınacak. Gün sonunda güzel sunucu ve kayınvalidelerin değerlendirmesine göre bir takım bölümü çeyrek altın kazanarak tamamlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 27 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Yeşim altını kaptı

Gelinim Mutfakta'nın dün başlayan yeni haftasında Şafak herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Tam 1 puanla son sırada yer aldı ve ilk bölümden elenme potasına girdi denilebilir. Çeyrek altın ise 17 puanla Yeşim'in oldu. İkinci Gözde 14 puan toplarken Tuğba ise 13 puanda kaldı ve üçüncü basamakta günü bitirdi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dört takımın birincilik elde edip çeyrek altını yakasına takmak istediği Gelinim Mutfakta'da bugünün puan sıralaması da merakla bekleniyor ve herkesi sabırsızlandırıyor. Gün sonunda oluşacak tablo ve kazanacak gelin konusunda herkesin farklı bir tahmini var. Gelinim Mutfakta 27 Şubat Salı kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.