Gelinim Mutfakta 28 Ağustos kim birinci oldu? Kim çeyrek altın kazandı?

Gelinim Mutfakta 28 Ağustos kim birinci oldu? Kim çeyrek altın kazandı?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. İlk gün kimin birinci olacağı merak konusu. İşte çeyrek altın kazanan gelin.

Bir sezon boyunca yarışmacı gelin ve kayınvalideleriyle çil çil altın dağıtan ve bilezikler veren Gelininim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla yayın hayatına devam ediyor. Dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen programda bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Heyecanıyla herkesi ekran başına kilitleyen ve bugün tam 241'inci haftasına merhaba diyen yapıma Esra Büyükşahin ve kayınvalidesi de katılacak. Ardından kıymalı kolay iskender hazırlanarak birincilik için mücadele verilecek. Gözler gün sonunda alınacak puanlarda ve oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Ağustos kim birinci oldu? Kim çeyrek altın kazandı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta 28 Ağustos kim birinci oldu?

Bugünden itibaren büyük bir rekabete girişecek dört gelin ile kayınvalide arasındaki yarıştan hangi takımın birincilikle ayrılacağı merak konusu. Herkes iddialı ve bir o kadar da çetin bir görüntü içerisinde. Önce yemekler yapılacak ardından da yemekler puanlanacak. İki etap sonunda bir takım çeyrek altının sahibi olacak. Kazanan ekip haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta 28 Ağustos puanları

Esra Büyükşahin:
Elif Akçam:
Tuğba Erurul:
Melike Denktaş:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.