Gelinim Mutfakta 28 Eylül Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 28 Eylül Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu
Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde herkes kozlarını paylaşacak. Peki Gelinim Mutfakta 28 Eylül Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk günü ekranlardaki yerini aldı. Yeni bir gelin kayınvalidenin de yarışmaya başlayacağı bu kritik günde alınacak puanlar da merak konusu olarak araştırılıyor. İlk gün olması sebebiyle yarışmacıları psikolojik olarak da etkileyecek bölümde herkesin performansı çok büyük önem taşıyor. Peki Gelinim Mutfakta 28 Eylül Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Sinem elendi

Geçen hafta yayınlanan bölümler boyunca en düşük puanı alan isim Sinem oldu. Kayınvalidesi ile birlikte yarışmada bir hafta kalan genç yarışmacı göz yaşlarına boğulmuştu. Yerine ise ÜmranTunca Hanım gelecek. Kendisinin performansı da merak konusu ve ilk gün onun için çok önemli. 



Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.