Gelinim Mutfakta 29 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 29 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dün startı verilen haftada gelinler ikinci günde de kozlarını paylaşmak üzere kollarını sıvayacak ve ocaklarını açacak. Günü yemeği de belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gelin ve kaynana formatındaki en önemli yarışmalardan biri olan ve 540 bölümü geride bırakan Gelinim Mutfakta yeni sezonundaki  yolculuğuna hızla devam ediyor. Dün Ürman Tunca ve kayınvalidesi Fatoş Hanım'ın katılımıyla daha da keyifli bir hale gelen programda yemek için kıran kırana bir mücadele daha yaşanacak. Gözer puanlarda ve yemekte olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Eylül Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Ümran Tunca sosyal medyayı salladı!

Geçen hafta elenen Sinem'in yerine gelen Ümran Tunca ilk gündeki performansıyla adından söz ettirdi. 16 puan elde eden ve 2 puanı silinen güzel yarışmacı, çetin ceviz olduğunu gösterdi. Bunun yanısıra iddialı tavırları ile de gündeme oturdu. Gelinim Mutfakta'nın sosyal medyadaki izleyicileri ise binlerce yorum yazarak genç yarışmacıya destek verdi. Ümran Hanım'ın bugünkü formu da merakla bekleniyor.

gelinim mutfakta Ümran Tunca

Ümran Tunca


 

Günün yemeği fıstıkı kebap

Dün hamur işi olan ve hem Kayseri hem de Sinop yöresinin meşhur yemeği mantı yapan gelinler bugün fıstıklı kebap için ocaklarının başına geçecek. Kendilerine verilen sürede malzemeleri ile en yüksek puanı alabilmek adına adeta savaşacaklar. Gün sonunda kayınvalidelerin kendi tabklarını bulup 5 puanı vermesini bekleyecekler.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.