Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin lezzet ve eğlence yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Biribirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde gözler gün sonuna çevrildi. Oluşacak tablo sonrasında bir gelin çeyrek altın kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Kıran kırana geçen maratonu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın ikinci günü ile karşınızdayız. İlayda, Ezgi, Aysuın ve Gizem'in hem birbirleri hem de kayınvalidelerle vereceği mücadeleler izleyicileri ekran başına kilitlleyecek. Bugün tahinli ıspanaklı sac böreği yapacak olan gelinlerin alacakları puanlar da çeyrek altını kazanacak ismin belirlenmesinde rol oynayacak. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler oldu?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan ilk bölümünde gelinler soğan dolması hazırladı. Erzurum yemeği ile kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan alınan puanlar neticesinde İlayda çeyrek altının sahibi oldu. 18 puanlı güzel yarışmacıyı 16 puanla Aysun takip etti. Ezgi 15 puanla üçüncü olurken yeni yarışmacı Gizem 11 puanla son sırada yer aldı.

 

*************************

İlayda : 18
Aysun : 16

Ezgi  15
Gizem : 11

*************************

Gelinim Mutfakta 2 Kasım Pazartesi Puanlama Sonuçları

*************************

2 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ İLAYDA
Gelinim Mutfakta 2 Kasım Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ İLAYDA
2 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ GİZEM

*************************


 







Günün yemeği tahinli ıspanaklı sac böreği

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ikinci gününde gelinler tahinli ıspanaklı sac böreği yapacak. Adana yemeği olarak sofralarımızda yer bulan tahinli ıspanaklı sac böreği için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Tahinli ıspanaklı sac böreği tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.