Gelinim Mutfakta 4 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 4 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu
Türkiye'nin en lezzetli ve eğlenceli gelin ve kayınana yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde hafta ortasına gelindi ve alınacak her puan cuma gününü direkt etkileyecek. Ayrıca gün birinciliği için de çok önemli. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da çarşamba günü bölümü de ilgiyle izlenecek. Kanal D'den binlerce kişiye ulaşan yarışmanın heyecanı da giderek artıyor. Bugün çeyrek altın rekabetine girecek olan gelinlerin cuma günkü finalde elde edeceği sonuçlar da doğrudan etkilenecek. Kazanma hırsının, baskıya dönüşmeden ellerinden gelen en iyi şekilde yapmak isteyen yarışmacılar günü ilk sırada tamamlamak amacında. Bunun için de hem kayınvalidelerden hem de başarılı sunucudan yüksek puan almak zorundalar. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler oldu? - 3 Kasım Salı

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan ikinci bölümünde gelinler Tahinli ıpanaklı sac böreği hazırladı. Ardından da puanlar alındı.Puan tablosunda ise şaşırtıcı bir olay yaşandı. Üç yarışmacı 18 puanla birinci oldu. İlayda, Aysun ve Ezgi ilk basamağı paylaştı. Gizem ise 11 puanda kalabildi. Çeyrek altını ise Aysun kazandı.

*************************

İlayda : 18 + 18 = 36
Aysun  16 + 18 = 34

Ezgi   : 15 + 18 = 33
Gizem : 11 + 11 = 22

*************************

Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı Puanlama Sonuçları

*************************

3 Kasım Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ AYSUN / İLAYDA / EZGİ
Gelinim Mutfakta 3 Kasım Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ AYSUN
3 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ GİZEM

*************************







Günün yemeği tavuklu saray pilavı?

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler tavuklu saray pilavı yapacak. Saray yemeği olarak sofralarımızda yer bulan tavuklu saray pilavı için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak.Tavuklu saray pilavı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.