Gelinim Mutfakta 7 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 7 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin savaşı bugün de sürecek. Karadeniz rüzgarı esecek günde gözler puan durumuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 7 Ekim Çarşamba birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta'da hangi gelin çeyrek altın kazandı? Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmada bugün hafta ortası. Gelinler ve kayınvalideler kendilerinden istenen yemekleri yapacak ve puanlamalar gerçekleşecek. Gün sonunda en çok puanı toplayan yarışmacı, birinciliği elde ederken çeyrek altının da sahibi olacak. Kıran kırana bir bölüm izleyicileri bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Günün yemekleri mısır ekmeği ve kara lahana sarması

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler mısır ekmeği ve kara lahana dolması hazırlayacak. Karadeniz lezzeti olarak sofralarımızda yer bulan güveci ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Kara lahana dolması ve mısır ekmeği tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

*************************

İlayda  : 32 + 17 = 49
Zeynep  37 + 18 = 56

Ayşe     : 30 + 12 = 42
Aysun  : 25 + 13 = 38

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.