Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Mayıs 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Mayıs 2022 Salı puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı dört gelinin kendisine verilen sürede kayınvalidelerle vereceği mücadele bugün de ilgiyle takip edilecek. Zorlu maratonda yine herkes puanlarını alacak ve ardından sıralama oluşacak. Altın ödülünü kimin kazanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Mayıs 2022 Salı puanları haberim

Nursel Ergin'in sunumuyla 1000 bçlüme doğru giden Gelinim Mutfakta'da sıra ikinci güne geldi. Bugün de gelinler kendilerine tanınan süreyi en verimli şekilde değerlendirmek istiyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun ikinci bölümünde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar bugün de puanları toplamak, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta 17 Mayıs Salı puanları

Dün yayınlanan haftanın ilk bölümünde Senanur çeyrek altını kazanan isimdi. 20 puan toplayan güzel yarışmacının ilk sırayı aldığı programda ikinci basamakta ise Damla vardı. 18 puanla ilk günü tamamladı ve kendisinden sonraki en yakın rakibi 8 puanda olan Aslıhan'dı.  Edanur ise 7 puanla sonuncu oldu.
 

Damla: 18
Senanur : 20
Edanur: 7
Aslıhan: 8


 

17 Mayıs 2022 Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.