Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Mayıs 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Mayıs 2022 Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi takımları için verdiği mücadelede dört gelin ve kayınvalide çeyrek altın için herkes kolları sıvayacak. Tantuni ile kayınvalideleri ve Nursel Ergin'in karşısına çıkacak olan gelinler yine hamaratlıklarını milyonlara ispat etmek amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumu ve renkli yarışmacıların katıldığı Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü ekranalrdaki yerini alıyor. Toplamda 8 yarışmacının kendi takımları için mücadele verdikleri zorlu rekabette hazırlanacak yemek tantuni oalrak belirlendi. Gelinler 1.5 saatlik sürenin ardından Nursel Ergin ve kayınvalidelerin karşısına çıkarak puanlarını alacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ilk günü Damla'nın liderliği ile tamamlandı. Güzel yarışmacı 22 puan alarak çeyrek altının sahibi oldu. Büyük fark attığı yeni yarışmacı Gözde 14 puan alırken Senanur ise 12 puanla üçüncü oldu. Miyase 7 puanla haftaya kötü bir başlangıç yaptı.

Miyase:
Damla:
Gözde:
Senanur:


 

3 Mayıs 2022 Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.