Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu programın ilk gününde yaşanacak mücadele sonrasında elde edilecek puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da 183'üncü haftaya merhaba dendi. Dört takımın amansız yarışına sahne olan zorlu maratonun ilk gününde gelinler kerebiç hazırlanacak. Ardından güzel sunucu ve kayınvalideler puanlayacak. Gün sonunda ise toplanan puanlarla oluşacak sıralamaya göre bir gelin ve kayınvalidesi çeyrek altının sahibi olarak bölüme veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 18 Nisan 2022 Pazartesi puan durumu

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde Bahar aldı. Bahar yeni geldiği için eleme potasına girmedi, dolayısıyla Bahar'ın dışında en düşük puanı alan gelin Yeşim oldu haftanın elenen ismi oldu. Bugün alınacak olan puanlarla birlikte herkes yeni haftaya iyi bir başlangıç yapıp psikolojik üstünlük kurmak amacında.

Elif: 
Semanur:
Miyase: 
Damla: 


18 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.