Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabette dört takım artık son kez yarışacak ve ardından puanlar verilecek. Oluşacak sıralamaya göre ise bir gelin ve kayınvalide beş bilezik kazanacak, diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekrnalarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sona eriyor. Beş gün boyunca süren rekabetin ardından bugün hüzün ve sevinç aynı anda yaşanacak. Kendilerinden emin takımların kazanma ve elenmeme mücadelesi yine nefes kesecek. Her anında lezzet savaşına sahna olan programı izlemek isteyenler de ekran başına kilitlenecek. Gün sonunda oluşacak sıralama da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puan durumu

Dün yayınlanan haftanın dördüncü gününde birinciliği elde eden isim Miyase'ydi. Güzel yarışmacı 18 puanla zirveye otururken en yakın takipçisi ise Semanur'du. 13 puan alan genç yarışmacıdan sonra 11 puanla Bahar üçüncü sırayı aldı. Damla ise 9 puanla sonuncu oldu. Son güne girilirken 71 puanlı Miyase birinci. 62 puanı bulunan Damla ikinci, Semanur ise 49 puanla üçüncü. Bahar bugün 41 puanla finale başlayacak. Elenmeme konusunda vereceği mücadelenin karşılığını almak istiyor. Sonuçlar haberimizde yer alacak.
 

*************************

Miyase: 53 + 18 = 71
Damla: 53 + 9 = 62
Bahar: 30 + 11 = 41
Senanur : 36 + 13 = 49

*************************


22 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.