Gelinim Mutfakta Dilara ve kayınvalidesi Gönül kimdir? Dilara Aydoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Dilara ve kayınvalidesi Gönül kimdir? Dilara Aydoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratona Dilara Aydoğan ve kayınvalidesi Gönül Hanım katılacak. Kendileri hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dilara ve kayınvalidesi Gönül kimdir? Dilara Aydoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bugün başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programa bugünden itibaren yeni yarışmacılar katılıyor. Altın rekabetinin nefes keseceği zorlu maratona Dilara Aydoğan ve kayınvalidesi Gönül Hanım katılacak. Peki, Gelinim Mutfakta Dilara ve kayınvalidesi Gönül kimdir? Dilara Aydoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gelinim Mutfakta Dilara Aydoğan kimdir?

Yeni yarışmacılar gelin Dilara ve kaynanası Gönül Hanım, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aslen Tuncelililer. Kaynana Gönül Hanım’ın isteğiyle yarışmaya katıldılar. Gelin Dilara, Gönül Hanım’ın tek gelini. Gönül Hanım’ın, bir gelini ve bir damadı var. Dilara Hanım’ın 1.5 yaşında bir kızı var. Kaynana Gönül Hanım, gelininin yemeklerine çok güveniyor. Gelin Dilara, yemeklerde sunuma daha çok önem veriyorken kaynana Gönül Hanım ise yemek çeşitliliğine daha çok önem veriyor.


dilara aydoğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.