Gelinim Mutfakta Eda kimdir? Eda Kök kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Eda kimdir? Eda Kök kaç yaşında ve nereli
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilemeye devam ettiği programa bugün yeni bir gelin daha katılıyor. Havvanur'un ardından yerini dolduracak isim Eda Kök olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Eda kimdir? Eda Kök kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu hafta Nursel Ergin'in sunuculuk koltuğuna oturduğu Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Dört gelinin hamaratlıklarını gösterdiği ve kayınvalidelerin puanlarını konuştuğu zorlu maratona katılacak yeni isim de belli oldu. Buna göre ... kayınvalidesiyle birlikte puan mücadelesine girecek yarışmacı olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Eda kimdir? Eda Kök kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Eda kimdir?

Bugünden itibaren çeyrek bilet ve beş altın mücadelesine girecek Eda Kök hakkında cuma gününden bu yana araştırmalar gerçekleştiriliyor. Çünkü ismi fragmanda belli değildi. Bu sebeple de kim olacağı merak konusuydu. Kendisi Tekirdağlı. 9 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Instagram ve Tiktok'ta videolarıyla binlerce kişi tarafından takip ediliyor. 


Gelinim Mutfakta Eda Kök

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.