Gelinim Mutfakta Emel kimdir? Emel Güzeli Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Emel kimdir? Emel Güzeli Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da geçen hafta sonunda elenen isim Selma Yelten olmuştu. Güzel yarışmacının ardından yerine gelecek isim Emel Güzeli olarak belirlendi. Kayınvalidesi Ergül Hanım ile birlikte altın mücadelesi verecek güzel gelin hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelinim Mutfakta Emel Güzeli kimdir, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da 4. sezon heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Ellerinin marifetlerini göstermek ve altınları alabilmek adına ocağının başına geçecek isimlerden biri de Emel Güzeli olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Emel Güzeli kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Emel Güzeli kimdir?

Bu haftadan itibaren adını zirveye yazdırmak için çaba gösterecek olan Emel Güzeli daha önce programda yarıştı. Bu nedenle oldukça kıdemli. Yarışmacılara gelir gelmez gözdağı vermeyi de ihmal etmedi ve çetin ceviz olduğunun sinyalini verdi. Kayınvalidesi Ergül Hanım ile hem çeyrek altınlara hem de beş bileziğe aday. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • İlk defa 8 Ekim 2018 tarihinde katıldı
  • Aslen Denizlili
  • Denizli ilinde yaşıyor
  • 4 yıllık evli
  • 146 bölüm de dahil oldular

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.