Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk tarifi, malzemeleri ve yapılışı

Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk tarifi, malzemeleri ve yapılışı
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Gelinlerin bugün verecekleri mücadele final öncesinde büyük önem taşıyor. Bu sebeple de ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundalar. Bugün hazırlayacakları yemek ise kadayıfa sarılı çıtır tavuk oldu. Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk tarifi, malzemeleri ve yapılışı haberimizde yer alıyor.

Her geçen gün artan heyecanıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü bölümü de ilgiyle izlenecek. Gelinlerin yanısıra kayınvalidelerin de mücadelesine sahne olacak perşembe günü de büyük çekişmeye sahne olacak. Yapılacak yemek de merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta'nın 15 Ekim 2020 Perşembe günü yayınlanacak 554. bölümünde kadayıfa sarılı çıtır tavuk hazırlanacak.Peki, Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk nasıl yapılır? Malzemeleri ve tarifi haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk malzemeleri

  • 500 gr tavuk biftek
  • 1 yumurta
  • 2 su bardağı kavrulmuş kadayıf
  • Kızartmak için sıvı yağ



Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk yapılışı videolu anlatım


 

Gelinim Mutfakta kadayıfa sarılı çıtır tavuk yapılışı

  • Yumurta bir kaba kırılıp çırpılır.
  • Tavuklar önce yumurtaya bulanır.
  • Daha sonra (istenirse hazır satılan kızarmış kadayıfa yada kendinizin tavada kızartacağı) kadayıfa tavukların her iki tarafı da bulanır.
  • Kızgın tavada sıvı yağ içinde kızartılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.