Gelinim Mutfakta Merve (1031. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Merve (1031. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Cuma günü Aysun ve kayınvalidesinin veda ettiği programa bugün yeni gelin ve kayınvalide katılacak. O isimler Merve ve Türkan oldu. Mutfakta marifetlerini sergileyecek Merve'yi kaynanası Türkan savunacak. Peki, Gelinim Mutfakta Merve (1031. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Cuma günü elenen yarışmacının ardından yerine gelecek isim Merve olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Mervee kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Merve kimdir?

Bu hafta kayınvalidesi Türkan ile birlikte altın mücadelesine dahil olan Merve, Yeşim'in tahtına aday olarak programa katıldı. İddiasını da güzel rakibine karşı gösterdi ve yerinden farklı bir masaya gitmesi gerektiğini söyledi. Hakkındaki bilgiler belli olduktan sonra haberimize eklenecek. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Gelinim Mutfakta Merve (1031. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.