Gelinim Mutfakta Merve Karaca ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Merve Karaca Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Merve Karaca ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Merve Karaca Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Bugün bir gelin ve kayınvalide yine zorlu maratona katılarak birincilik için ter dökecek. Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Merve Karaca oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Merve Karaca ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Merve Karaca Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Cuma günü elenen yarışmacının ardından yerine gelecek isim Merve Karaca olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Merve Karaca kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Merve Karaca kimdir?

Bu haftanın yarışmacısı olarak stüdyoya gelen Merve Karaca bir çalıştığı pet shopta hayvan bakımları gerçekleştiriyor. Yarışmaya iddialı gelen Karaca, Tuğba'yı elemek istediğini söyleyerek yüksek perdeden bir giriş yapmayı başardı. Ancak bunun altını doldurması ve ödülleri kazanması gerekiyor. Eskişehir'den programa katılan güzel gelin, rakibi olarak gördüğü Tuğba'ya "Sen çok yapmacıksın" sözlerini yöneltti. Instagram hesabı @pasampetstorekuafor.mervekarac'tır.

Gelinim Mutfakta Merve Karaca


 

Gelinim Mutfakta Merve'nin kayınvalidesi Hatice kimdir?

Bu haftanın kaynanası olarak yarışmaya gelen Hatice Hanım da gelini gibi iddialı bir girişle kaynanalar odasında rüzgar estirdi. Elektrik alamadığını söylediği rakipleriyle tüm gün didişen Hatice Hanım "Bir üflesem hepiniz buradan gideceksiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.