Gelinim Mutfakta Nuray Gülen kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Nuray Gülen kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kanal D ekranlarının feomen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olan programın 166'ıncı haftasında yeni bir kayınvalide daha bu zorlu rekabete dahil olarak birincilik mücadelesine girişecek. Altın kazanabilmek adına savaşarak gelinini korumak isteyen isim ise Nuray Gülen oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da sıklaştırıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Gülen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Cuma günü tamamlanan haftanın ardından Aslıhan Yiğit Kaya ve kayınvalidesi Nuray Hanım yarışmadan elenmiş ve bu rekabete veda etmişti. Uzun süre gelini ile programda kalan Nuray Hanım adeta bir fenomen haline gelmişti. Bugün yerine oturacak isim de merak konusu ve kendisinden beklentiler büyük.Yarışma başladıktan sonra odak noktası haline gelecek isim Nuray Gülen oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Gülen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Gelinim Mutfakta Nuray Gülen kimdir?

Nuray Hanım'ın yerine oturacak isim olarak yarışmaya gelen Nuray Gülen aslen Antalyalı. Antalya'da yaşıyor. Gelini ile zaman zaman küsse de onu severek oğlu ile evlendirdi.

nuray gülen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.