Gelinim Mutfakta Yasemin (1066. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Yasemin (1066. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta'nın yeni kayınvalidesi Yasemin oldu. 9 Ocak 2023 Pazartesi gününden itibaren gelini Rabia ile birlikte stüdyoya gelecek güzel yarışmacı hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Yasemin (1066. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni  bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine sahne olan zorlu maratona yeni isimler katılacak. Buna göre Yasemin, gelini Rabia ile birlikte altınları kazanmak için kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Rabia (1066. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Gelinim Mutfakta Yasemin kimdir?

Bu hafta Rabia ile beraber stüdyoya gelen ve altın mücadelesine olan Yasemin, gelinine kınada taktığı çeyrek altını nikahta isteyince olanlar oldu. Herkes şaşırdı. Hüsniye ise tam kendine göre bir kayınvalide bulduğunu düşünerek çok sevindi. Yasemin'in Instagram hesabı bilinmemektedir.

yasemin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.