Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışmacıları kimdir?

Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışmacıları kimdir?
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile fenomen haline gelen ve binlerce ev hanımını ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonu başlıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da yetenekli isimlerin ter dökeceği programda zirve mücadelesi verilecek. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışmacıları kimdir? sorusu bugünden itibaren sorulmaya başlandı. Yeni sezonu başlayan programda Onru Büyüktopçu'nun ağırlayacağı gelin ve kayınvalideler için araştırmalar yapılıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesi ve psikolojik savaşına döenecek olan programda alınacak her puan da altın değerinde. Peki, 14-18 Eylül Gelinim Mutfakta bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Yarışmacıları
14 Eylül'den itibaren yarışmacılar belli oldu. Dört takımın beş gün boyunca yarışacağı programda her şey altın için. Onur Büyüktopçu ile daha da renklenmesi ve izlenmesi beklenen yarışmada özellikle yapılan yemekler de büyük bir dikkatle izleniyor. İşte gelin ve kayınvalidelerin isimleri...

Gelinim Mutfakta Zeynep Gökçe Kalyon: Kanal D'nin yeni sezonuna merhaba diyen programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı Zeynep Gökçe Kalyon 32 yaşında. Aslen Trabzon Oflu. Üniversiteyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.2 çocuk sahibi. Kuaförlük ve makyözlük yapıyor. Yemek yapmayı ve misafir ağırlamayı çok seviyor.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Yasemin Gökçe: Yepyeni sezonu ile ekranlara bomba gibi dönen Gelinim Mutfakta'da gelini Zeynep ile mücadele verecek olan Yasemin Gökçe aslen Adanalı. 62 yaşında. Ev hanımı. 1 oğlu ve 2 kızı var. Pendik'te yaşıyor.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan: Kanal D'nin yeni sezonuna merhaba diyen programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı İlayda Doğan 26 yaşındadır. İç mimarlık mezunu. Kuyumculuk sektöründe tasarımcı olarak çalışıyor. Kısa süre önce başladığı yemek serüveninde hem kendine hem de elinin lezzetine güveniyor. Hırslı ve inatçı olduğu için de birinci sıraya oturacağını düşünüyor.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gülcan Tiryakioğlu: Yepyeni sezonu ile ekranlara bomba gibi dönen Gelinim Mutfakta'da gelini Gülcan ile mücadele verecek olan Gülcan Tiryakioğlu emekli muhasebeci. 45 yaşında. Yarışmada adını ilk sıraya yazdırmak ve gelininin koluna altın bilezikleri takmak istiyor. Yeni sezonun en iddialı kayınvalidelerinin başında geliyor.

Gelinim Mutfakta Miray Akan: Kanal D'nin yeni sezonuna merhaba diyen programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı Miray Akan evli ve bir çocuk sahibidir. Yemek yapmayı çok seven ve elinin lezzetine güvenen genç gelin, ocağının altını birinciliklere ulaşmak için açacak. Ayrıca sosyal medyada da Instagram hesabına sahip. Kendisini @mirayy.akan profilinden takip edebilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Züleyha Akan: Yepyeni sezonu ile ekranlara bomba gibi dönen Gelinim Mutfakta'da gelini Miray ile mücadele verecek olan Züleyha Akan da evli. Yarışmada adını ilk sıraya yazdırmak ve gelininin koluna altın bilezikleri takmak istiyor. Yeni sezonun en iddialı kayınvalidelerinin başında geliyor.

Gelinim Mutfakta Ayşe Önal:Ev hanımı. 36 yaşında. 18 yıllık evli. 3 çocuk sahibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum