Gelinim Mutfakta'da 17 Haziran 2022 Cuma kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta'da 17 Haziran 2022 Cuma kim birinci oldu?
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugün kazanacak isimler belirlenecek. Önce gün ardından haftanın en çok altın kazanan ismi açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da 17 Haziran 2022 Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? sorusunun cevabı günün en çok araştırılan konuları arasında yer almayı sürdürüyor. İnternette binlerce izleyici tarafından sorgulanan sonuçlar merakla bekleniyor. Dört takımın amansız yarışına tanıklık edilecek altın finalde birbirileriyle rekabet haline girebilecek dört takımın puan savaşı sürüyor. Herkesin hedefli altın final sonrasındaki hediyeleri kazanmak. Ancak işleri zor. Beklentiler yüksek, puanlar için kayınvalidelerin kriterleri oldukça fazla.Peki, Gelinim Mutfakta'da 17 Haziran 2022 Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da son gün büyük çekişmeye sahne olacak. İlk sırada 62 puanlı Hasret var. Yeşim 61 puanda. Damla 47 puanla üçüncü basamakta kendine yer buldu. Aslıhan ise şimdilik 45 pualna sonuncu. 

*************************
Yeşim: 
Damla: 
Aslıhan: 
Hasret: 

*************************


 

17 Haziran 2022 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.