Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Ağustos Salı Puan Durumu

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Ağustos Salı Puan Durumu
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı sürüyor. Başarılı olmak isteyen gelinlerin kayınvalideleriyle birlikte gireceği yemek maratonundan hangisinin altınla çıkacağı merak konusu. Günü lider tamamlayıp bileziklere daha yaklaşmayı hedefleyen dört takım amansız rekabete girişecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Ağustos Salı Puan Durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumıuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Kıran kırana bir rekabetin yaşanacağı haftaya merhaba denilecek. Gelinlerin yemek yapacağı ve kayınvalidelerin puan vereceği programda güzel sunucu da kazananı açıklayacak. Herkesin hedefi çeyrek altını kazanarak haftaya iyi bir başlangıç yapabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Ağustos Salı Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos 2022 Salı puanları

5. sezon bölümleri ile heyecanın yaşanmaya devam edeceği Gelinim Mutfakta'da Tuğba, Emel, Zeynep ve Sibel yarışacak. Bir yarışmacı bugün çeyrek altını alarak yebi günü zaferle tamamlayacak. Günün puanları açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

Emel:
Tuğba:
Sibel:
Zeynep:


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Tuğba, Emel, Zeynep ve Sibel'in yeteneklerini sergileyerek birinci olabilmek adına çaba gösterecekleri yeni bölümde en çok puan alacak isim çeyrek altını yakasına takarak yarına başlayacak. Diğer yandan beş bileziğe de yaklaşmış oalcak. Günün kazananı açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.