Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 4 Nisan 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 4 Nisan 2022 Pazartesi puanları
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetine tanıklık edilen programda bugün yeni bir maraton daha nefes kesecek. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin sunulmaya devam edileceği yapımda bugün kabak püreli güveç hazırlanacak ve gün sonunda çeyrek altının sahibi belirlenecek. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 4 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'İn üstlendiği ve dört takımın kıyasıya rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı takımların gün boyunca kendilerine verilen sürede birincilik için yarıştıkları zorlu maratonun ilk gününde yine nefesler tutulacak. Bugünden itibaren girişilecek mutfaklarda yapılcak yemekler ve kayınvalide odasındaki tartışmalar sonrası alınacak puanlar merak konusu. Kabak püreli güveç ile birlikte altınların sahibinin kim olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 4 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 4 Nisan 2022 Pazartesi puan durumu

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde Damla birinciliği elde eden ve beş altın bileziği kazanan isimdi. Güzel gelinin haftayı birincilikle tamamlamasının ardından gözler elenecek yarışmaya çevrildi ancak flaş bir karar çıktı. Yeni yarışmacı gelmesi nedeniyle geçen hafta eleme yapılmadı.

Öykü: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


4 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.