Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı takımların amansız rekabetine sahne olan yarışmada bugün gelinler ramazan kebabı hazırlayacak, Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlayacak. Hafta finali öncesinde liderliği ele geçirmek isteyen yarışmacılar elinden gelenin en iyisini yaparak altınları kazanmak amacında. Seyirciler de bu heyecanla tanıklık etmek üzere ekran başına kilitlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kiltleyen Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü başlıyor. Haftanın dördüncü bölümünde yarışacak gelin ve kayınvalidelerin korakor rekabetinde yine eller çalışacak, damaklar tadacak. Gelinler ramazan kebabı yaparak altın için savaşırken kaynanalar ise puanlar verecek. Nursel Ergin'in puanlarının da ekleneceği zorlu rekabetin ardından çeyrek altın kazanan isim açıklanacak. Herkesin hedefi yarınki finale avantajlı girebilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2022 Perşembe puan durumu

Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümü de nefes kesti. Miyase aldığı 20 puanla birlikte çeyrek altını yakasına taktı. En yakın rakibi Damla da 14 puan aldı ve ikinci oldu. Yeşim ve Öykü dün çok kötü bir performansa imza attı. Üçüncü basamaktaki Yeşim'in 8, sonuncu Öykü'nün 7 puanı vardı. toplamda ise Miyase 52 puanla açık ara lider konumda bulunuyor.

Öykü: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


7 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.