Gözde Özyürek kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı

Gözde Özyürek kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı
Ülke TV'de öğle sonrası haberlerinde ülke gündemini ekranlara taşıyan ve günün gelişmelerini izleyicilerle paylaşan güzel sunucu Gözde Özyürek hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gözde Özyürek kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde.

Son dönemde birçok kadın basın mensupları adını duyurmaya, televizyonda yer almaya ve birçok önemli habere imza atmaya devam ediyor. Onlardan biri de Gözde Özyürek. Ülke TV'de öğle sonrası haberlerinde ülke gündemini ekranlara taşıyan ve günün gelişmelerini izleyicilerle paylaşan güzel sunucu hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gözde Özyürek kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı habeirmizde.


 

Gözde Özyürek kimdir?

Gözde Özyürek 4 Ocak 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. 33 yaşındadır. Aslen ordulu olan güzel sunucu, lise eğitimini Bahçelievler Süper Lisesi'nde tamamladı.  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olarak diplomasını aldı. 
 

“Geleceğe umutla bakmaktan, mesleklerini sevmekten, nasıl ileriye taşırız ve kendimizi geliştiririz düşüncesinden hiç kopmasınlar. İnansınlar ve başarsınlar; hayat inananlarladır.”

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek
 

Gözde Özyürek nerelerde çalıştı?

Şu an Ülke TV'de Akşama Doğru programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Gözde Özyürek kariyerine aynı kanalda ve Kanal 7'deki stajlarıyla başladı. Staj yaptığı kanalda muhabirlik yaparak ilk adımlarını attı. Savaş muhabirliği, cumhurbaşkanlığı muhabirliği gibi birçok alanda görev yaptı. Bir dönem Suriye'de Zeytindalı Harekatı, Barış Pınarı Harekatı ve İdlip Harekatı gibi çeşitli operasyonlarda bölgede bulunup, savaş bölgelerinden haberler aktardı.

Gözde Özyürek
 


Gözde Özyürek'in kazandığı ödüller

Ekonomize dergisi ve İstanbul Sesi gazetesinin ortak olarak düzenlediği Yılın En'leri ödül töreninde Yılın En İyi Kadın Televizyon Muhabiri Ödülü’nü kazandı. 11.Ekonomi’nin En’leri Zirvesi Ödüllerinde ise Yılın En Başarılı Muhabiri ödülüne layık görüldü.


 

Gözde Özyürek Instagram hesabı

Başarılı sunucunun birçok basın mensubu gibi Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif kullanmaktadır. 7 bin 500'den fazla takipçisi vardır. Kendisi de bin 400 civarında hesabı takip etmektedir.


Gözde Özyürek


 

Gözde Özyürek Twitter hesabı

Sosyal medyanın en önemli mecralarından biri olan Twitter'da da profili olan Gözde Özyürek burada genellikle yayınlarına ve gündelik yaşama dair paylaşımlarda bulunuyor. @gozyurek52 adresinden takip edebilirsiniz.


Gözde Özyürek


 

Gözde Özyürek evli mi?

Sunucu Gözde Özyürek evli değildir. Bekardır.

Gözde ÖzyürekGözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek

Gözde Özyürek
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum