Güz Masalı 11. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Ağustos Çarşamba

Güz Masalı 11. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Ağustos Çarşamba
Kanal 7'de yepyeni bir Hint dizisi daha ekranlara geliyor. Akşam saatlerinde izleyicileri televizyona kilitleyecek olan Güz Masalı 11. bölümü ile yerini alıyor. Artık her gün yayınlanacak olan yapımın konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Güz Masalı 111. bölüm özeti habe

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 11. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 11. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 11. bölüm özeti

Dizinin 11. bölüm özeti hazırlanmıştır. Dizicenter.net'e göre Viraj’ın Dadi’nin saklandığı yere doğru gelmesiyle başlar. Dadi’nin kolu yaralanır ama neyse ki Viraj onu görmez. Dadi Viraj gizemli odaya giderken hızlıca çıkar. Viraj odadan çıkınca Dadi’ye kolundaki yarayı sorar. Dadi farelerden kaçarken oldu herhalde dese de Viraj ondan şüphelenir. Dadi bir yolunu bulup o anahtarı almak ister. Viraj’ın duşa girdiği sırada cüzdanından anahtarı alır ve kapıyı açar ama tam anahtarı geri koymak üzeredir ki Viraj onu görüp ne yapıyorsun burada der. Dadi bardağı almaya geldim diye bahane uydursa da Viraj bu kadın anahtarın peşinde diye düşünür. Cüzdanı da alıp kahvaltıya iner. Dadi ise anahtarı cüzdana geri koymak için Viraj’dan para ister. Viraj biraz para verir ama Dadi bu yetmez deyip cüzdanı alınca Viraj sinirlenir.

Dadi yere para düşürmüş numarasıyla masanın altında elindeki anahtarı yerleştirir ve cüzdanı Viraj’a verip sizin adınıza bağışta bulunacağım der. Viraj’ın aklına anahtar gelir ve hemen cüzdana bakar. Anahtarı yerinde görünce huzurla ofise gider.

Ofiste iki doktor çağıran Viraj onlara bebeğin cinsiyetini kim söyler diye sorar. İki doktor da yüzde elli kız yüzde elli erkek 12 haftalık olmadan netleşmez der. Viraj daha önceden bana söylemelisiniz bunun için test yapın der. Doktorlar bunun kanuna aykırı olduğunu düşükle sonuçlanabileceğini söyleyip kabul etmez. Viraj’ın sekreteri onları ikna edemeyince yeni bir doktor ismi (Baba) verir.

Dadi ise Janvi’yi dinlenmesi için ikna eder. Geta da temizlikle meşguldür ve kapının açık olduğunu fark etmez. Dadi hemen odaya girer. Oda darmadağınık haldedir. Sadece düzenli olan bir köşe vardır. Yerde bulduğu bir çantayı açan Dadi Viraj’la ilgili belgeler bulur ama metin İngilizce yazıldığı için anlayamaz. Bulduğu evrakta Viraj’ın asıl babasının Vijay Şarma olduğu, bir fabrika yangını ve cinayet tutanakları vardır. Şakar Dobriyal’ın Viraj’ı evlatlık aldığı da yazılıdır. Mahkeme evraklarından bir şey anlamayan Dadi bunlar önemli diye düşünür. Dadi bulduğu evrakları alıp Sanjay’a gider. Sanjay önce Vijay Şarma’nın gerçeği bildiğini önce ona ulaşmak gerektiğini söyler. Dobriyal fabrikasında bir yangın sonrasında hayatta kalan bir tek Viraj ve Payal’ın olduğunu söyler. Dadi madem öyle Payal neden düğünde yoktu diye düşünür. Olayla ilgili kanıt bulunamayınca davanın kapandığı da dosyadadır. Dadi evlatlık alınmış bir çocuk bir anda bir kaza sonrasında milyoner oluyor bu nasıl iş diye düşünür. Dadi Payal’in Viraj’ın kötü niyetini tek kişi olabileceğini düşünür ama Sanjay yangın sonrasında zihinsel açıdan sıkıntılar yaşadığı için bir bakım evinde olduğunu belgelere bakarak söyler.

Viraj ise eve Tantrik adında bir adamla gelir. Adamın her söylediğini Viraj yerine getirirken Janvi korku içindedir. Tantrik Baba bebeğe hiçbir şey zarar vermesin diye dua edip yağı Viraj’a verir. Viraj yağı Janvi’nin başına sürer. Kurukafalar arasında yapılan bu ayin Janvi’yi korkutur. Viraj Baba’nın verdiği acayip yiyeceği de zorla Janvi’ye yedirirken bir taraftan da Baba’yı sakın bu tarafa dönüp da karıma bakmaya kalkma diye uyarır. Viraj Janvi’ye bir kolye takıp saçlarına acayip bir şey sürer. Dadi ise akıl hastanesine gidip Payal ile görüşür. Dadi ona kendini tanıtıp yangınla ilgili sorular sorarken Payal tek kelime etmeden ellerini sıkar. Dadi Viraj’ın resmini gösterip bu erkek kardeşin mi der. Payal çığlık atıp fotoğrafı fırlatır. Hemşireler gelir ve artık Payal’in zorlandığını söyler bu nedenle görüşmeyi bitirmek zorunda kalırlar.

Dadi Payal’i akıl hastanesine getiren doktoru sorduğunda hemşire Dr. Rana’nın artık orada çalışmadığını söyleyip adresini verir. Viraj ise ritüel bitince tapınaktan çoktan dönmüş olması gereken Dadi ne yapmış diye bakar ve kamera kayıtlarından Dadi’nin gizli odaya girdiğini görür. Odaya gittiğinde kapının açık olduğunu, evrakların yerinde olmadığını görüp deliye döner. Janvi de onun ardından gizli odaya girer.




Güz Masalı genel konusu

Viraj gittikten sonra Dadi hemen Canvi’ye gelir ve kemer izlerini sorar. Canvi sadece sivrisinek ısırığı deyip oradan uzaklaşır. Viraj evde Canvi’yi düşünüyor. Canvi de kocasını araması gerektiğini düşünür ancak Sia telefonda arkadaşıyla konuşuyordur. Diğer taraftan Viraj evi arıyor ancak telefonun meşgul olması onu sinirlendiriyor ve Canvi’nin yanına gitmeye karar veriyor. Bu sırada Canvi, kocasını arar. Viraj rahatlarken Canvi’den bir odaya gitmesini ve ona ninni söylemesini ister. Canvi söylediklerini yapar ve sayısız ninniden sonra onun uyumasını sağlar. Ertesi sabah Canvi en sevdiği şarkı ile uyanır. Karşısında elinde kahvaltı tabağı ile Viraj’ı görünce çılgına döner. Viraj disiplinin öneminden bahseder ve evlendiğinden beri hayatının çok değiştiğini söyler. Canvi gece bir hata yapmadığını umuyor. Tam bu sırada Siya içeri girer ve Canvi’ye çok şanslı olduğunu, Viraj’ın erken saatte gelerek muhteşem bir kahvaltı hazırladığını söyler. Siya ile şakalaşan Viraj Canvi’nin elini tutar. Siya ayrılırken Canvi o geceyi düşünerek elini ondan çeker. Viraj karı koca arasında yaşananların aralarında kalmasını ister. Ona kahve verir ve içmesini ister. Canvi’nin annesi poja için çağırdığında Canvi izin isteyip çıkar. Viraj onu durdurur ve senin için gerçek Tanrı benim diyerek sadece onun için dua etmesini ister. Poja sırasında Viraj karısının önünde oturur ve her zaman kocası olması için ondan dua etmesini ister. Canvi aarti sırasında kendine yapılan işkenceleri düşünüyor. Canvi’nin annesi onu bir kere daha çağırır. Viraj şimdi gidip diğer Tanrı için dua edebilirsin diye onu gönderir. Dadi Viraj’ın gerçeğini ortaya çıkaracak tek gücün Tanrı olduğunu düşünerek dua ediyor. Canvi gelince annesi neden bu kadar geç kaldığını sorar. Canvi geçiştirirken Dadi gözlerindeki hüznü ne zaman anlatacaksın diye sorar. Bu sırada Sanjay bir avukatla gelir. Viraj son derece huzursuz olur. Avukat, Gangard’la tanışmak ister. Avukat Gangard’a çalıştığı şirkete dava açmasını ister. Ancak bu şekilde kurtulacağını söyler. Sanjay da Canvi’den görüşünü sorunca Viraj çılgına döner. Not: Güz Masalı dizisi umarım bu şekilde devam etmez. Sapkın bir adam ve işkencelerine maruz kalan zavallı bir kadın. 6 bölümden bu yana bu konu devam ediyor ve şimdiden sıkılmaya başladım. Güz Masalı 21 Ağustos Özeti sona erdi.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.