Güz Masalı 18. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Eylül Çarşamba

Güz Masalı 18. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Eylül Çarşamba
Televizyon kanalları arasında Hint dizilerine verdiği önemle bilinen Kanal 7'nin yeni yapımı Güz Masalı'nın 18. bölüm özeti ile karşınızdayız. İzleyicilerin de giderek ısındığı dizide akşam saatleri duygusal geçmeye devam ediyor. Seyirciler bir sonraki günü iple çekerken neler yaşanacağını da merak ediyor. Güz Masalı 18. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 18. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 18. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 18. bölüm özeti

Dizicenter.net'in haberine göre Güz Masalı 18. Bölüm Janvi’nin yatakta değil de yerde yatması üzerine Viraj’ın kızmasıyla başlar. İlaç içmediği için böyle yaptığını düşünüp ilacı içtim hadi geç yatağa der ama Janvi yerde yatmaya devam eder.

Sabah olduğunda Dr. Komolika Viraj’a soru sormaya devam eder. Viraj insanların kural olmadan yaşamalarına kızdığını söylerken doktor ona peki etrafındakilerin bu kurallara uymasını sağlarken onlara zarar vermiş olabilir misin der. Viraj belki de diye yanıtlar. Doktor ona kırdığın insanlar için resminin üzerine sticker yapıştır der. Viraj her şeyi hatırlar ve yapıştırdıkça resimde yer kalmaz. Doktor şimdi bunu değiştirme zamanı Viraj kalbini kazandığın her şey için bunlardan çıkarırsın der. Doktor çocukluk anılarında mutlu olduğun anlara dön der ama Viraj çocukken mutlu olduğu hiç bir anı olmadığına kanaat getirip kalkar. Geta oğlunun yanına gelince Viraj neden çocukluğa ait bir güzel anım yok benim derken ikili sarılıp ağlar. Janvi onları uzaktan izlese de hala Viraj’ın iyileştiğini düşünmemektedir. Sabah olduğunda işçilerden biri evrak imzalatmak için gelir ama kalem getirmeyi unutmuştur. Viraj kesin kızacak diye tedirgin olurken Viraj annesine seslenir. Geta kalemi getirdiğinde işçi onu hizmetçi zannedince Viraj ondan özür dilemesini söyleyip onun annesi olduğunu dile getirir. Doktor bunu görüp Viraj’ı tebrik eder ve Janvi’ye resmi şimdi ateşe atabileceğini söyler. Viraj durdurmak istese de Janvi resmi ateşe atar.

Viraj Janvi’ye kızarken doktor onun sadece resim olduğunu ancak başka Janvi’yi nereden alacağını sorar. Bu öfken nedeniyle evladın şimdi yok gerçeği ile yüzleştirir. Viraj dinler dinler sonra sinirle odadan çıkar. Viraj bir odada sürekli ışık açıp kapatarak Janvi’nin resmine bakar. Geta ise Janvi’ye Viraj’ın ilacı reddettiğini söyler.

Janvi ilacı alır ve Viraj’ın yanına gider. Gerçekten değişmek isteyip istemediğini bilmiyorum ama annen senin çabaladığına inanmak istiyor onun için bu ilaçları içmelisin der. Viraj değişmeyeceğimi düşündüğünü biliyorum ve gerçekten başaramıyorum, sen ben benden iyilere layıksın derken Janvi şok olur. Viraj son cümle olarak beni terk et Janvi bu cehennemden kaçmalısın der. Yeni bir sayfa aç kendine çünkü hiçbir şey değişmeyecek deyip benden kurtuluyorsun der. Janvi’nin gözleri dolar tam da bu sırada Geta içeri girer. Janvi evden çıkarken ardına bakıp yaşadığı tüm acıları hatırlar. Sonrasında damatlarını çok iyi biri sanan ailesine mi gitsin geri mi dönsün kararsız kalır.

Viraj’ın tedaviyi kabul etmesi, ilaç içmesi, annesine iyi davranmasını düşünüp geri döner. Viraj diye seslendiğinde Viraj inanamaz hatta hayal zanneder. Janvi ben gerçeğim merak etme seni hiç bırakmayacağım, tedavi sürecinde de yanında olacağım diye söz verip sarılır. Viraj da ona sımsıkı sarılırken seni seviyorum diye ağlar. Viraj gözyaşları içinde Janvi’ye mangalsutrasını takması için uzatır. Janvi taktıktan sonra Viraj elini tutar. Ardından Janvi’nin kucağına uzanır. Sabah olduğunda Janvi doktorun yanına gider ve olanları anlatır. Doktor ona nasıl davranması gerektiği konusunda bilgi verir.

Viraj geldiğinde doktor ona Janvi ve bir adamın sohbet ettiği bir video izletir. Viraj önce kızıp bilgisayarı atsa da sonra sakinleşir. Doktor silah stickerlardan birini daha çıkarır. Janvi Viraj’ın çok önemsediği bir vazoyu kırsa da Viraj kızmaz. Sabah olduğunda Viraj ilacını da içer. Doktor ise her adımda silah stickerları çıkarır. Doktor Komolika Viraj’ın ilaçlar sonrasında biraz daha durgun olmasını beklerken onun hala iyi olmasından şüphelenip kanını almayı başarır. Kan testi sonucunda da Viraj’ın ilaçları içmediğini sadece onları inandırmak için bunu yaptığını anlar.

Viraj ona kızının resmini gösterip okuldan çıktı kızın ama acaba eve ulaşabilecek mi diye gerçeği Janvi’ye söylememesi için tehdit eder. Janvi ‘ye gerçeği söylemek için adım atan doktor son bir umut çıkarken ona bir telefon verir ve bunu saklamasını söyler. Janvi şaşırır ama dediğini yapmak için telefonu alır.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.