Güz Masalı 45. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Eylül Çarşamba izle

Güz Masalı 45. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Eylül Çarşamba izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 45. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 22:30-22:50'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 45. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 45. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 45. bölüm özeti

Şekhevat’ın Sia’yı bulduğunu karşılığında para istediğini Viraj’ın öğrenmesiyle başlar. Yüklü miktarda para istediği için Viraj şok olup telefonu kapatır. Ragav’a da ofisten aramışlar Sia ile ilgili gelişme yok yalanını söyler. Ragav ise bu böyle olmayacak bir dedektif bulacağım der. Polisin gelmesi Viraj’ı öfkelendirir çünkü işin içinde onun olduğunun da çıkma ihtimali vardır. Ragav Janvi’nin yanına gider. Janvi yeniden başlayabilecek gücü bazen kendimde bulamıyorum diye üzülürken onu Ragav teselli eder. Viraj Şehhevat’tan bir mesaj alır ve söylediği yere gider. Şekhevat, Unniyal’ı bağlamış başına silah doğrultmuştur. Viraj’aa eğer istediğim parayı getirmezsen Sia’nın başına silah sıkacağım der. Viraj korksa da sesini duymadan inanmam der. Şekhevat Ragav’ı arar ve Janvi beni kurtar seni seviyorum derken viraj endişelenir. Ragav Janvi’ye şimdi mecburen para bulacak ve bu kadar parayı bulmak için hırsızlık yapacak der. Viraj parayı nasıl temin edeceğim diye düşünür ve sonunda bir karar verir. Viraj evin kasasından paraları çalınca alarm çalar. Tüm ev halkı oraya gelir. Ragav ve Janvi ise neredeyse oraya gelecektir ki Viraj’ı dediklerini dinlerler. Viraj güvenlik sistemini denetlemek için yaptığını kasanın güvenli olmadığını söyler. Gayatri inanır ve bu parayı al ve bankaya yatır der. Viraj parayı bulduğu için sevinçle Şekhevat’ı arar. Şekhevat yarın sabah alabilirsin der. Şekhevat durumu anlatmak için Ragav’ı aradığında Viraj onu dinlemektedir. Ragav bunu fark edip nasıl olur da Sia’yı kaçırırsın diye kızıp kapatır. Viraj’a da Sia’yı Şekhevat kaçırmış ve para istiyor der. Viraj habersiz gibi davransa da Şekhevat’ın her ikisinden de para koparmak istediğini düşünür. Ragav panikleyen Janvi’ye merak etme her şey yoluna girecek diye teskin eder. Ragav ve Viraj Şekhevat ile buluşmak için gittiğinde Şekhevat para çantasını Viraj’dan almaya kalkar. Viraj ise vermemek için çabalayınca arbede yaşanır. Ragav araya girer ve Şekhevat kaçar. Ragav ona parayı almak için tek şartının ailesinden uzak durması olduğunu söyler. Viraj ise janvi acaba ailesine mi gitti diye düşünmeye başlar. Ragav Janvi’ye Viraj’ın Manali’ye gideceğini söyleyince Janvi korkar. Ragav ise biz de gideceğiz böylece ailene zarar gelemeyecek der. Ragav ve Janvi Viraj’dan önce Manali’ye ulaşmak için hızlı hareket ederler. Viraj ise zaman kaybetmez. Hatta bir ara arabaları yan yana gelir. Ragav onları tanımasın diye Janvi’yi kendine doğru çeker böylece onları tanıyamazlar. Ragav şoför koltuğunda oturan Unniyal’ı gaza getirir ve yarış yapma havasına girerler. Unniyal çamura saplanınca Viraj öfkelenir. Ragav ise onları geçmenin sevinci içindedir. Güz Masalı 30 Eylül Çarşamba özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.