Güz Masalı 8. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Ağustos Pazar

Güz Masalı 8. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Ağustos Pazar
Kanal 7'de yepyeni bir Hint dizisi daha ekranlara geliyor. Akşam saatlerinde izleyicileri televizyona kilitleyecek olan Güz Masalı 8. bölümü ile yerini alıyor. Artık her gün yayınlanacak olan yapımın konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Güz Masalı 7. bölüm özeti haberim

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 8. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 8. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 8. bölüm özeti

Janvi’nin babası, Dadi, ve Sia’nın alışveriş için dışarı çıkmasıyla başlar. Orada Janvi’nin babasına saldıran adamı görürler, adam da onları görüp sataşır. Sia dayanamaz onu tehdit edince adam Sia’yı iter, etraftakiler adamın üzerine yürür. Viraj bu sırada gelip adamı polise teslim eder.

Partiye gelenler arasında Sanjay da vardır. Sanjay yine Sia’ya Viraj hakkında konuşurken polis gelir ve Janvi’nin evli olmasına rağmen ona yakınlaşmaktan Sanjay’ı götürmek ister. Sanjay mümkün değil ben Janvi’yi değil Sia’yı seviyorum deyince Sia ona tokat atar. Polis Sanjay’ı götürür. Bir süre sonra Viraj, karakoldaki Sanjay’ın yanına gelir ve akıl akıldan üstündür deyip hem Janvi’nin babasına saldırma olayı hem de Sanjay’ın tutuklanmasının ardında kendisinin olduğunu itiraf eder. Sanjay deliye dönünce Viraj elindeki kezzap şişesini gösterip onu tehdit eder.

Viraj elimdeki şişeyi Sia’ya dökeceğim diye tehdit edince Sanjay bir hamleyle elindeki şişeyi alıp Viraj’ın yüzüne döker. Viraj acı içinde bağırır ama ardından gülüp bu suydu ama Sia’ya dökeceğim şişede kezzap olacak diye dalga geçer.

Viraj eve döndüğünde Janvi’nin ortalığı toplamayla uğraştığını görüp sen oğlumuza iyi bak ben hallederim her şeyi der. Janvi ona sarılıp her şey için teşekkür eder ve kötü düşünceleri için de özür diler. Dadi ise Sanjay’ın yanına gider ve her şeyin ardından sen değil Viraj var öyle değil mi der. Sanjay Viraj’ın söylediklerini hatırlayıp Sia’ya zarar verirse diye korkar ve Viraj değil ben suçluyum der. Dadi ısrar edince de ona gitmesi için bağırır. Viraj ise Janvi’ye oğulları için hazırladığı odayı göstererek sürpriz yapar. Odanın duvarlarında aslan, kaplan resimleri vardır. Viraj oğlum benim gibi cezur olmalı bu oda ona yakışacak derken Janvi bu oda çocuklara pek uygun değil derken Viraj ağzını kapatır. Dadi sürpriz yapıp Janvilerin evine gelir. Janvi hamile olduğu için doğum yapana kadar yanında biri olmalı deyip orada kalacağını söyler. Janvi ve Viraj tek kelime edemez. Bu sırada karakoldan biri Viraj’ı arar ve Dadi’nin Sanjay’ı ziyaret ettiğini söyler. Viraj iyice sinirlenir, bu sırada Janvi yanına gelir ve sen işe gidince ben onu ikna eder eve geri gönderirim der. Viraj merak etme aileni seviyorum diye yalan söyler. Ardından Dadi’nin kalacağı odadaki yatağı kırar ve üzerini örter. Dadi gelir ve tam yatağa oturacaktır ki kitabı düşer. Kitabı almak için eğildiğinde yatağın kırık olduğunu fark eder. Viraj ise tüm bunları kamerasından izleyip planının suya düştüğüne üzülür.

Dadi Viraj’a durumu anlatınca Viraj ben tamir ettiririm merak etmeyin der. Ofise giden Viraj orda da Dadi ve Janvi’yi izler. Dadi evde çalan alarmları tuhaf bulunca Janvi Viraj’ın onu ve oğlunu düşündüğü için bunu yaptığını söyler. Dadi erkek olduğunu nereden biliyorsun belki de kızdır deyince Viraj izlerken çıldırıp o erkek diye bağırır. Viraj eve gelir.

Sabahın erken saatlerinde Dadi’nin dua ettiğini duyup uyanır. Janvi dua ettiğini söyler ama viraj kulaklarını yastıkla kapatır. Dadi poja için odalarına girer. Janvi Viraj’ın rahatsız olduğunu söyler ama Dadi anlamaz. Viraj dumandan rahatsız olup lavaboya gider. Janvi durumu anlatınca Viraj gelir ve bana bunları daha önce söylemeliydin der. Dadi de özür dileyip çıkar. Senin gerçek yüzünü yakında ortaya çıkaracağım diye de içinden geçirir. Kısaca Dadi tüm bunları Viraj’ı delirtmek için yapmaktadır. Viraj intikam için Dadi’nin çorbasına alerjisi olduğunu bildiği baharatı ekler. Dadi rahatsızlanır ama limon yediğinde geçer. Viraj planı boşa gidince yine sinir olur. Dadi odasına geçtiğinde Viraj yanına gelir ve burada zarar görmemek için evinize dönmelisiniz der. Dadi ise umursamadan inancım beni korur merak etme evlat der.




Güz Masalı genel konusu

Viraj gittikten sonra Dadi hemen Canvi’ye gelir ve kemer izlerini sorar. Canvi sadece sivrisinek ısırığı deyip oradan uzaklaşır. Viraj evde Canvi’yi düşünüyor. Canvi de kocasını araması gerektiğini düşünür ancak Sia telefonda arkadaşıyla konuşuyordur. Diğer taraftan Viraj evi arıyor ancak telefonun meşgul olması onu sinirlendiriyor ve Canvi’nin yanına gitmeye karar veriyor. Bu sırada Canvi, kocasını arar. Viraj rahatlarken Canvi’den bir odaya gitmesini ve ona ninni söylemesini ister. Canvi söylediklerini yapar ve sayısız ninniden sonra onun uyumasını sağlar. Ertesi sabah Canvi en sevdiği şarkı ile uyanır. Karşısında elinde kahvaltı tabağı ile Viraj’ı görünce çılgına döner. Viraj disiplinin öneminden bahseder ve evlendiğinden beri hayatının çok değiştiğini söyler. Canvi gece bir hata yapmadığını umuyor. Tam bu sırada Siya içeri girer ve Canvi’ye çok şanslı olduğunu, Viraj’ın erken saatte gelerek muhteşem bir kahvaltı hazırladığını söyler. Siya ile şakalaşan Viraj Canvi’nin elini tutar. Siya ayrılırken Canvi o geceyi düşünerek elini ondan çeker. Viraj karı koca arasında yaşananların aralarında kalmasını ister. Ona kahve verir ve içmesini ister. Canvi’nin annesi poja için çağırdığında Canvi izin isteyip çıkar. Viraj onu durdurur ve senin için gerçek Tanrı benim diyerek sadece onun için dua etmesini ister. Poja sırasında Viraj karısının önünde oturur ve her zaman kocası olması için ondan dua etmesini ister. Canvi aarti sırasında kendine yapılan işkenceleri düşünüyor. Canvi’nin annesi onu bir kere daha çağırır. Viraj şimdi gidip diğer Tanrı için dua edebilirsin diye onu gönderir. Dadi Viraj’ın gerçeğini ortaya çıkaracak tek gücün Tanrı olduğunu düşünerek dua ediyor. Canvi gelince annesi neden bu kadar geç kaldığını sorar. Canvi geçiştirirken Dadi gözlerindeki hüznü ne zaman anlatacaksın diye sorar. Bu sırada Sanjay bir avukatla gelir. Viraj son derece huzursuz olur. Avukat, Gangard’la tanışmak ister. Avukat Gangard’a çalıştığı şirkete dava açmasını ister. Ancak bu şekilde kurtulacağını söyler. Sanjay da Canvi’den görüşünü sorunca Viraj çılgına döner. Not: Güz Masalı dizisi umarım bu şekilde devam etmez. Sapkın bir adam ve işkencelerine maruz kalan zavallı bir kadın. 6 bölümden bu yana bu konu devam ediyor ve şimdiden sıkılmaya başladım. Güz Masalı 21 Ağustos Özeti sona erdi.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.