Hasan Arda Kaşıkçı (hakasikci) kimdir? Hakasikci Twitter ve Twitch hesabı

Hasan Arda Kaşıkçı (hakasikci) kimdir? Hakasikci Twitter ve Twitch hesabı
Son dönemde sosyal medyanın en çok ilgi gören isimlerinden biri olan Hasan Arda Kaşıkçı hakkındaki bilgiler merak konusu. Twitter ve Twitch'te yaptığı yayınlarla adından söz ettiren genç fenomen ile ilgili birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Hasan Arda Kaşıkçı kimdir? Hakasikci Twitter ve Twitch hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'deki birçok önemli olayla ilgili yaptığı yorumların yanı sıra spor başta olmak üzere pek çok komik ifadelerin de yer aldığı videolarıyla adından söz ettirmeyi sürüren Hasan Arda Kaşıkçı her gün sosyal medyada binlerce kişi tarafından izleniyor. Zaman zaman haberlere de konu olan ve bazı videolarıyla gündeme de oturan genç fenomen ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki, Hasan Arda Kaşıkçı (hakasikci) kimdir? Hakasikci Twitter ve Twitch hesabı haberimizde yer alıyor.



Hakasikci kimdir?

Beşiktaş hakkında çektiği videolarda yorumlarıyla siyah beyazlıları ve zaman zaman diğer takım taraftarlarını kızdıran ancak çok da sevilen Hasan Arda Kaşıkçı Ankara'da yaşıyor. Babası asker. 2012-2017 yılları arasında Avusturya'da eğitim aldı. Ünlü isimlere yönelik taklitleri ile de herkesi güldürüyor.


 

Hakasikci Twitch hesabı

Hasan Arda Kaşıkçı'yı Twitch'ten takip edebilmeniz için abone olmanız veya canlı olarak izlemeniz gerekmektedir. Eski videolarına göz atmak isterseniz aylık bir ücret ödemek zorundasınız. Twitch'in şu anlık aylık fiyatı 7,92 liradır. https://www.twitch.tv/htalks adresinden izleyebilirsiniz.
 

hasan arda kaşıkçı hakasikci
 

​​​​​​​Hakasikci Twitter hesabı

Sosyal medyada mesajlarıyla da gündeme oturan Hasan Arda Kaşıkçı yüksek takipçi sayısına sahip. Burada gündeme dair yorumlarda bulunuyor ve zaman zaman eleştirilerin de hedefi haline geliyor. Kendisini @hakasikci adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.